Szentendrei Körkép+

booked.net

Gálfi Saroltát választották meg a Szentendre és Vidéke főszerkesztőjének: január 6-ától látja el a főszerkesztői feladatait, melynek első lépéseként a városi lap tartalmi és formai megújításán dolgozik. Az innovatív összecsukható konténereket fejlesztő szentendrei Continest Technologies Zrt. az izraeli piacra lépés lehetőségeiről tárgyal a zsidó állam védelmi szervezeteivel, amelyek januárban tesztelik a magyar startup termékét – közölte a Continest az MTI-vel. A városvezetés január 31-ig biztosan nem tud felelősséggel, a szentendreiek megkérdezése nélkül döntést hozni az új kerékpáros híd megépítéséről - mondta Fülöp Zsolt polgármester a TV Szentendrének adott interjújában. Január 17-én pénteken, 9 év után egy időre elnémul a Rádió Szentendre az FM 91.6 MHz-es frekvencián. A Rádió Szentendre csapata hozzátette: Mindent megtesznek annak érdekében, hogy mihamarabb visszatérhessenek az FM frekvenciára. Addig is a rádió a megszokott zenékkel és műsorokkal az interneten megy tovább. A Magyar Média Mecenatúra pályázatának lejártával, egyéb forrás hiányában megszűnik a napi híradó a városi tévében - írta honlapján a szentendrei médiaközpont. A TV Szentendre közölte: a nézők ezentúl heti hírmagazint, a Szentendrei7-et láthatják minden pénteken 19 órától. Hibaelhárítás miatt szünetel a fűtés január 16-án csütörtökön délelőtt a Radnóti utca 1-15. sz. alatti távfűtéses lakásokban - szentendre.hu. 2020. január 31-ig kapott határidőt a szentendrei városvezetés, hogy döntsön, melyik helyszínen épüljön meg a Szentendrét a szigettel összekapcsoló kerékpáros híd. Veszélyessé vált, korhadt, megdőlt fákat vágnak ki a napokban a Bükkös-parton. A három fa dőlési iránya miatt is veszélyezteti a közlekedőket - szentendre.hu. Három januári hétvégén gyűjti össze a Városi Szolgáltató a háztartásokban feleslegessé vált fenyőket. Január 11-én Püspökmajor és Pannóniatelep városrészen indult a begyűjtés, 18-án Izbég és Belváros, 25-én Pismány, Boldogtanya és Szarvashegy kerül sorra. Balogh 90 címmel rendez kiállítást Balogh László festőművész 90. születésnapja alkalmából szerdától a szentendrei ÚjMűhely Galéria. Szentendrei Körkép+ www.endreikorkep.blog.hu facebook.com/SzentendreiKorkep
Fülöp Zsolt a kerékpáros hídról: január 31-ig nem tudunk felelősséggel, a szentendreiek nélkül dönteni

Fülöp Zsolt a kerékpáros hídról: január 31-ig nem tudunk felelősséggel, a szentendreiek nélkül dönteni

Szentendrei Körkép+ 2020. január 14. 21:02

A TV Szentendrének adott interjúban az idei költségvetésről, a 11-es főút helyzetéről és a béremelésekről is beszélt a polgármester.

Fülöp Zsolt a kerékpáros hídról: január 31-ig nem tudunk felelősséggel, a szentendreiek nélkül dönteni Tovább
Január végéig kell döntenie a városvezetésnek, hol épüljön Szentendrén kerékpáros híd

Január végéig kell döntenie a városvezetésnek, hol épüljön Szentendrén kerékpáros híd

Szentendrei Körkép+ 2020. január 10. 18:56

A Határcsárda, a Pásztor rév és a Rév utca térsége is szóba kerülhet, a Duna korzó forgalmát kevésbé terhelő déli hídhelyszínt azonban a NIF nem támogatja.

Január végéig kell döntenie a városvezetésnek, hol épüljön Szentendrén kerékpáros híd Tovább
Január 15-től lehet pályázni a Derkovits Gyula képzőművészeti ösztöndíjra

Január 15-től lehet pályázni a Derkovits Gyula képzőművészeti ösztöndíjra

Szentendrei Körkép+ 2020. január 10. 14:29

Január 15-től lehet pályázni a Derkovits Gyula képzőművészeti ösztöndíjra, amellyel havonta bruttó 200 ezer forintos támogatást kaphatnak a fiatal művészek - közölte a MANK pénteken az MTI-vel.

Január 15-től lehet pályázni a Derkovits Gyula képzőművészeti ösztöndíjra Tovább
Giro d'Italia 2020: Szentendrén is tekernek majd az olasz kerékpárverseny résztvevői

Giro d'Italia 2020: Szentendrén is tekernek majd az olasz kerékpárverseny résztvevői

Szentendrei Körkép+ 2020. január 08. 19:01

A világ egyik legnépszerűbb kerékpárversenyének május 10-i második szakasza Óbudáról indul és Győrben ér véget, közben áthalad Szentendrén is.

Giro d'Italia 2020: Szentendrén is tekernek majd az olasz kerékpárverseny résztvevői Tovább
Díjat kapott a Kucsera Ferenc utolsó napját bemutató Tekintetek című kisjátékfilm

Díjat kapott a Kucsera Ferenc utolsó napját bemutató Tekintetek című kisjátékfilm

Szentendrei Körkép+ 2019. december 03. 19:40

A 10. alkalommal megrendezett Mirabile Dictu - Nemzetközi Katolikus Filmfesztivál legjobb rövidfilmnek járó díját nyerte el Rómában - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

Díjat kapott a Kucsera Ferenc utolsó napját bemutató Tekintetek című kisjátékfilm Tovább